Sivut

maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulunaikaa

Istuessani vielä yksin aamuhämärää muun perheen nukkuessa tuli taas hyvä olo. Hyvä olo siitä, että elämä alkoholin suhteen on nyt niin helppoa: ei tarvinnut illalla miettiä, että kuinka usein tohtii glögille istahtaa tai nyt aamulla, että pystyykö yhden juomaan ennen kuin muut herää.

Että saa tehdä asioita just siihen tahtiin kuin itse tahtoo, istahtaa pieneksi hetkeksi silloin kun tahtoo (kun se pienikin hetki riittää kun ei tarvitse lasia kumota). Että sitä tahtomista ei nautintoaine säätele vaan oma tunne.

Ja nyt puuron keittoon, kai se perhekin tuosta kohta heräilee.

Hyvää joulua itse kullekin!

2 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua Sinnekkin! Juuri samaa olen miettinyt että "entinen Marianne" olisi ollut jo aaton aattona tuiskeessa,aattona ottanut lieventäviä,joulupäivänä ärtyneen masentunut kun ei jaksa enää ottaa ja ei ole enää mistä ottaa..
    Nykyinen Marianne nauttii joulusta,ei ole paineita keksiä aikaa ja paikkaa juoda,voi keskittyä perheeseen ja hetkeen. Jouluaamuna 1.5 h sauvakävelyä ja samalla tunsin valtavaa kiitollisuutta raittiudestani ja elämästäni ja siitä että olen saanut kynteni kasvamaan:)monen vuoden pureskelun jälkeen,jotakin riippuvuutta sekin:)
    Eli siis taas uusi asia saavutettu..heti minulla on katseenkestävät kynnet.

    VastaaPoista
  2. Toi että ennen muiden heräämistä ehtii ottaa säväyttää omalta kohdaltani, pientä tissuttelua taas tänäänkin - aamusta, aamuyöstä alkaen..

    VastaaPoista