Sivut

lauantai 27. elokuuta 2011

Vapautta

Kesällä pohtimani vapaus-teema tupsahti taas ajatusteni pintaan vertaistukikeskustelupalstankin kautta, ja oli pakko tulla pohtimaan sitä vielä tännekin.

Tuosta vapaudesta on hyvä muistuttaa itseä myös vaikeina hetkinä. Nyt, helteisen lauantaipäivän aamuna tässä päivässä on mieletön määrä vapautta, vaikka onkin yksi pakollinen tapaaminen ja pitää tehdä muutama sivu opiskelujuttuja. Olen vapaa järjestelemään missä järjestyksessä asioita teen, ja siinä välissä vooin vapaasti tehdä niitä asioita joita juuri sillä hetkellä haluan tehdä. Minun ei tarvitse nyt aamusta suunnitella, että missä kohtaa voin livahtaa olutostoksille ja tyhjentää ne oluet tai viritellä näyttämöä niin että mieheni houkuttuisi juomaan normaalia enemmän jotta minäkin voisin juoda näkyvästi.

Aika monta tuntia vapautta elämään siis jokaiselle viikonlopun päivälle. Nyt on muutenkin hyvä olo, sain nukuttua univelkaa pois - näemmä sekin on merkittävä asia yleisen mielentyyneyden kannalta.

Loppuun linkki Irwinin biisiin, joka on mielettömän kaunis ja sopii tähän tilanteeseen. Luulen, että Irwin alkoholismissaan hyvinkin ymmärsi tuon vapauden samalla tavalla kuin minä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti