Sivut

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Vaarallisia ajatuksia

Vaaralliset ajatukset pyrkivät koko ajan pois alitajunnasta. Ne, jotka sanovat että voit sinä sen viinilasillisen juoda, enempää ei ole nyt tarjolla etkä sinä siitä retkahda, neljä päivää jo takana.

Ja siihen pitää aloittaa se oma kehänsä, jonka olen nyt opetellut. Lue uudestaan alkoholismin vaiheet. Lue uudestaan ne blogit, jotka kertovat retkahduksista. Ne blogit, joita vakavasti alkoholisoituneiden lapset pitävät. Ennen kaikkea ne. Muistuta, että jos nyt sen lasillisen otat, niin kestää taas neljä samanlaista päivää ennen kuin olet samassa vaiheessa kuin nyt.

Nuo blogien pahimmat kohdat ja alkoholismin kuvaukset osaan jo kohta ulkoa. Mutta pakko ne on lukea uudestaan, se vahvistaa viestiä.

Takassa tuli, sauna lämpiää. Mutta ensin pieni kävelyretki koirien kanssa, vie taas ajatukset pois. Oma keho tuntuu melkein viholliselta kun on näin eri mieltä kuin viisaat ajatukset. Se ja tyhmät ajatukset.

1 kommentti:

  1. Nuo vaaralliset ajatukset on niin tuttuja, ihana lukea että niitä on ollut muillakin. Kiitos tätä blogista, tämä on tärkeä minulle juuri tähän hetkeen, kun olen itse päivässä 2 ja aloitin blogin samanlaisissa ajatuksissa kuin sinä aloitit omasi.

    VastaaPoista