Sivut

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Jurppii!

Otsikko on oikeastaan aika lievä, kaukana siitä tunteesta joka minulla juuri nyt on. Kielen päällä pyörivät erilaiset sukupuolielinten, satuolentojen ja eritteiden nimet (ja minä en sentään kiroile juuri ikinä). Jätän erittelemättä, joku vielä joskus maailmassa saattaisi lukea ja sen jälkeen tunnistaa. Mutta P!!! Jos olut tämän kiukun aiheen poistaisi pysyvästi, niin nyt aukeaisi. Vaan ei poista. Eli ei aukea. Aamuksi pitää kerätä sietokyky käsitellä ongelma rakentavasti loppuun. Ainakaan iltalenkki ei auttanut.

Onneksi kuitenkin on asioita, jotka ovat menneet ihan hyvin, kirjoittaminen lopulta onnistui ja tekstiä syntyi monta sivua. Vielä kaksi viikkoa aikaa hieroa yhdessä lopullista versiota, ja sitten pääsee siitäkin. Lumi näyttäisi alkavan sulaa mutta kesään on matkaa. Vielä ensi viikko aikaa saada yksi työasia tehtyä. Mutta huomenna pitää muistaa laittaa eteenpäin se yksi harrastusjuttu. Päätä särkee, ja jalkaa.

Yritetään nyt vielä tähän loppuun jotain positiivista. Miksi muka piti kirjoittaa "pääsee siitäkin", se etenee nyt ihan hyvin kun sain oman blokkini purettua ja saadaan porukalla hyvä lopputulos.

Tai no, toinen. Saa mennä selvin päin nukkumaan. Hetinyt.

Hyvä päivä, p*a ilta. Seis maailma, tahdon ulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti